Nyheter

Imoco Volley Conegliano. Så heter Isabelle Haaks nästa klubblag. ”Nu får jag se Italien ur ett nytt perspektiv”, säger hon.

ESL: Inga problem för Sverige i första matchen

(2022-05-28 20:42)
Sverige hade inga större problem att sätta Slovenien på plats i premiären av European Silver League på lördagskvällen. "Bra att starta den här resan med en seger", säger den nye förbundskaptenen Lauri Hakala.

Champions League: Vakifbank med Isabelle Haak vann finalen

(2022-05-22 20:22)
Vakifbank Istanbul hade laddat för den här matchen i ett helt år. Det märktes. Det blev 3-1 i set mot förra årets vinnare Imoco Conegliano i Champions League-finalen. Och nu har Isabelle Haak gjort sin sista match för Vakifbank avslöjar hon.

Det blev en förlust med minsta möjliga marginal, 13-15 i femte set, när damlandslaget tog sig an Estland i Ängelholm under fredagskvällen. ”Vi spelade en typisk första match”, säger den nye förbundskaptenen Lauri Hakala.

Herrlandslaget: Habil insats i lång match mot Danmark

(2022-05-20 14:31)
I Ängelholm gjorde herrlandslaget en bra match mot Danmark under torsdagskvällen. Coach Almir Ljutovac berättar.

Inför European Silver League i juni är den nye förbundskaptenen Lauri Hakala nu halvvägs genom sitt första träningsläger med damlandslaget. Här ger han en lägesrapport från Ängelholm.

Efter den senaste uppdateringen om restriktioner för att minska spridningen av covid har LSK Volleyboll beslutat att återuppta träning för ungdomar födda 02 eller senare.

Efter den senaste uppdateringen om restriktioner för att minska spridningen av covid har LSK Volleyboll beslutat att återuppta träning för ungdomar och barn födda 05 eller senare.

Ett positivt år trots turbulenta tider

Folkhälsomyndigheten fattade igår torsdag beslut, tillsammans med smittskyddsläkaren i Region Stockholm, om skärpta allmänna råd i bland annat Stockholm gällande Covid-19.

Genom att börja använda Sponsorhuset stödjer du samtidigt Lidingö SK Volleybollklubb. Via Sponsorhuset så kan du sedan handla från över 600 nätbutiker där varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Lidingö SK - Volleyboll.

Datum/tid: Tisdag 20 oktober kl 19.00 Plats: Klubblokalen, Svalvägen 32, Lidingö

E-post: lidingovolleyboll@gm...